Wymiana B&B |
Rangiz
Gwiazda Zespołu
|
Jeżeli masz swoją stronę, forum, bloga możesz wymienić się z nami buttonem lub banerem, w tym celu skontakuj się z nami:
gg: 5936818 (Wróg); [link widoczny dla zalogowanych], lub napisz posta w tym temacie. nasz button:
i banner :
|
||||||||||||||||||
Post został pochwalony 0 razy Ostatnio zmieniony przez Rangiz dnia Czw 11:58, 14 Wrz 2006, w całości zmieniany 3 razy |
RadoGol
Gość
|
|
||||||||||||||||
|
BOSY-FAN
Gość
|
Siema mój serwis jest zainteresowany wymianą buttonów, moja stronka [link widoczny dla zalogowanych] (Dziś powstała) Moje buttony są w dziale REKLAMA.
Kontakt: [link widoczny dla zalogowanych] lub GG 9098854 (Dla znajomych dostępny więc można pisać zawsze, jak będe napewno odpisze) |
||||||||||||||
|
rendell
Amator
|
To jak wymienimy sie buttonami? Prosze o szybka odpowiedz. Dodam ze moje forum graficzne jest nowe, ale szybko sie rozwija Tego posta co napisalem u gory prosze usunac, gdzyz nie zwrucilem uwagi ze jestem nie zalogowany A oto wyglad buttonu: |
||||||||||||||||
Post został pochwalony 0 razy |
Rangiz
Gwiazda Zespołu
|
Wymienilibyśmy się gdyby twoje forum działało
|
||||||||||||||
Gość
|
To ja bylem ten gosc rendell, usun tamtego posta, co napisalem jako gosc.
Ono dziala tylko trzeba wpisac odres recznie a jak nie to wejsc drugi raz... Sprbuj, pracuje aktualnie nad naprawa tego... To jak wymiana? |
||||||||||||||
|
Wróg Arsenalu
Administrator
|
Człowieku, pisze tak jak Rangiz już napisał, czyli: "Forum zostalo wylaczone z powodu naruszenia regulaminu." Jeśli forum nie zobaczymy, wymiany nie będzie.
|
||||||||||||||
rendellforum
Gość
|
No ale wpisz adres bo cos sie zepsulo i trzeba WPISYWAC adres... A jak nie wejdzie, to jeszcze raz i wkoncu wejdzie! Pracuje nad tym by naprawic!
|
||||||||||||||
|
Gość
|
okej juz chyba wiem co bylo nie tak. Prosze wejsc z tego linka: [link widoczny dla zalogowanych] . Przepraszam za kloputy i podaje poprawiony kod i prosze o szybka odpowiedz.
|
||||||||||||||||
|
Wróg Arsenalu
Administrator
|
Okej, forum chodzi, więc wymiana zaakceptowana. Twój button już wstawiłem, czekamy teraz na Twój ruch. |
||||||||||||||||||
Gość
|
a dobry kod wstwiles ten drugi?, bo cos znow wyskakuje tamto... Wasz button jest juz na moim forum, ale prosze o propawienie mojego kodu, badz powiedzenie bo moze cos zle napisalem? Jak tak powieccie co, popraiwe.
|
||||||||||||||
|
Wróg Arsenalu
Administrator
|
width="100" Tu wcześniej pisało 400, więc sie robiło mega ogromniaste! |
||||||||||||||||
Gość
|
ale nie nie o to mi chodzi, wejdz sobie na moje forum klikajac z buttona. Wyskoczy "Forum zostalo wylaczone z powodu naruszenia regulaminu." Musze cos z tym zrrobic. Zauwazylem ze jak lkink sie poda troszke inaczej jest jud dobrze. Daje juz chyba prawidlowey kod:
Sprobujcie dac ten, a ja skonktje sie z glownym adminem forum by naprawil, lub cos zdzialal by naprawic |
||||||||||||||||||||
|
Gość
|
jeszcze kod byl zly, teraz jest juc chyba dobry |
||||||||||||||||
|
Wymiana B&B |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo