![]() |
![]() | Ostrzeżenia | ![]() |
Wróg Arsenalu
Administrator
![]()
![]() |
![]() |
W tym temacie, władza forum będzie mówić za co i w jakiej ilości dali komuś ostrzeżenia.
![]() ![]() Ja mam właśnie jednego pana w "notatniku", który troche za bardzo ostatnio pobrykał... ![]() Nazwa Użytkownika: volti_jedlicze Wartość ostrzeżenia: 1. Powód: Za nie ocenzurowane przekleństwo, na dodatek w nazwie tematu. (!) Owy temat został już zablokowany i przeniesiony do Kosza. Do tego dokłada sie także założenie tematu o drużynie "Nafta Jedlicze" w dziale do tego nie odpowiednim. ("Piłka Nożna") Temat został przeniesiony do działu w którym powinnien być od początku, czyli "Inne kluby". Edit: Te jedno ostrzeżenie dla voltiego umacnia jeszcze założenie tematu "Plywanie,ME w Budapeszcie 31-06" w dziale "Sport". ![]() |
|||||||||||||
Post został pochwalony 0 razy
|
![]() |
![](http://picsrv.fora.pl/subSilver/images/spacer.gif)
![]() | ![]() |
dybek
Junior
![]()
![]() |
![]() |
Najpierw stwórz coś takiego jak "regulamin forum" a dopiero później zacznij przyznawać ostrzeżenia.
Wróg Arsenalu ![]() ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Maryc
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Nazwa użytkownika: Grzesiek
Powód:
I nie jest to żart, Cristiano Ronaldo za jedno przekleństwo też otrzymał ostrzeżenie i każdy, kto będzie używał takich słów będzie upominany. Treść postu była bardzo zgryźliwie napisana do Lisa, co umacnia moją opinię o ostrzeżeniu. |
||||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Cris
Pierwszy Skład
![]()
![]() |
![]() |
Nazwa użytkownikabarca_fan
powód: błędy sztuk 4658793508/post ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Maryc
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Dlaczego Grzegorz dostał 5-te ostrzeżenie ?
![]() I kto to jest ten majes i skąd miał wcześniej 4 ostrze? http://www.lovemanutd.fora.pl/viewtopic.php?p=19301#19301 |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Lisu
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Postanowiłem Grzegorzowi odjąć mu ostrzeżenie i dać ostatnią sznasę. Grzegorz wykorzystaj ją
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
pawel_robur
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Maryc -> Rozumiem że chodzi Ci skąd majes miał wcześniej 4 ostrzeżenia, a nie skąd dostał 5-te... Bo to "najważniejsze" dałem ja, wcześniej o tym pisząc
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Maryc
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Wiem. Choć też za 1 niewłasciwy post nie powinno dawać się ostrza. Ach...
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Lisu
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownik: Damian
Liczba Ostrzeżeń: 2 W tej sytuacji użytkownik Damian otrzymał 2 ostrzeżenia. Jak Maryc mówił, tutaj byly 2 niewłaściwe posty. Jedno z ostrzeżeń wpadło, za spam postów w Typerze, o czym była, jest i będzie mowa. 2 ostrzeżenie jest za to, że użytkownik używa niecenzularnych słow w kierunku najważniejszej osoby forum( w sumie ostrzeżeni byłybo nawet wtedy gdyby takimi słowami skierowałby się do zwykłego usera). To tyle |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Maryc
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Marcio
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Włodek
Gwiazda Zespołu
![]()
![]() |
![]() |
Takie małe question - za jaką cholerę dostałem ostrzeżenie
![]() ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
pawel_robur
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Włodek - Ja myślę, że to jeszcze to ostrzeżenie od Maryca... Kiedyś się z deczka pokłóciliście
![]() ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Maryc
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Miker - skasowałem dziś chyba twoich z 20 bezsenesownych tekstów, ostrzegam cię. Jezeli będzie się to powtarzać, za każdy taki post będzie ostrzeżenie. Nie będziesz syfował tutaj.
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Włodek
Gwiazda Zespołu
![]()
![]() |
![]() |
Marycku, prawda to ![]() Kiedyś z Markiem się kłóciłem, ale ostrzeżenia przez pewien czas nie miałem. Do niedawna... ![]() Lisu ![]() |
|||||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Maryc
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
Otrzymałeś ostrzeżenie ode mnie, około tydzień przed tym, jak zrezygnowałeś z funckji moda na forum. Wypowiadałeś się w sposób nieodpowiedni do miejsca publicznego, tam chodziło mi chyba o obrażenie mnie i mówienie na temat swojej religii, o czym NIE WOLNO mówić w internecie. Jeżeli czujesz się gorszy z ostrzeżeniem to bardzo mi przykro...
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | Ostrzeżenia | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo